Verblijf

Verblijf

Onze module verblijf wordt 5/7 aangeboden, van maandag tot en met vrijdag. Wij hebben geen weekendwerking. Het aantal overnachtingen hangt af van de eigen ondersteuningsvraag. Dit kan gaan over 4 wekelijkse overnachtingen, maar ook een flexibel traject met minder overnachtingen is mogelijk.

De module verblijf omvat naast overnachting ook opvang en ondersteuning gedurende de ochtend en avond tussen 18.00 uur en 7.00 uur. De kinderen jongeren verblijven in een leefgroep die bestaat uit maximaal 12 kinderen/jongeren en een vast team van opvoeders. Wij zetten sterk in op het creëren van een fijn groepsgevoel en een huiselijke en warme sfeer. De kinderen/jongeren slapen in een individuele of duokamer. Elke zorggroep heeft een eigen leefruimte, keuken, speelkamer en badkamer. Voor meer informatie over onze zorggroepen, klik hier.

Voor alle kinderen/jongeren die gebruik maken van de module verblijf worden dagelijks 3 gezonde en gevarieerde maaltijden en een vieruurtje voorzien. Ook tijdens de schoolvakanties is verblijf mogelijk. Voor meer informatie over onze vakantiewerking, klik hier.